pumper industri offshore

Nilfisk Car Shampoo Shine

Car Schampo Shine en høytskummende shampo med glanseffekt for personbiler og andre lette kjøretøy. Etterlater ett lag av voks som gir bilen og båten en skinndende smussavvisende overflate som også beskytter lakken. Produktet har en vokseffekt som tillater glitrer lettere for rengjøring og for å lette tørking. Unngå bruk i sterkt sollys.

Bruksanvisning: Vask helt ren av løst smuss. Ta ca 0,5dl. shampo i en bøtte med ca 7l vann. Vask med svamp eller lignende verktøy til all skitt er oppløst. Skyll med vann og tørk bilen med ett pusseskinn.

 

NILFISK VEHICLE CLEANING

Skinnende rene kjøretøy!
Nilfisk markedsfører produkter i et komplett sortiment for rengjøring innenfor ulike områder av bilvask. Vår ambisjon med Nilfisk Vehicle Cleaning er å utvikle produkter som både er tilpasset ulike kjøretøy og ulike vaskemetoder, samtidig som de skal være effektive rengjørere. Samtlige produkter inneholder nøye utvalgte ingredienser som er skånsomme mot mennesker og miljø.
Våre produkter er utviklet for å møte behovene hos ulike brukere. Om du leter etter et avfettingsmiddel spesielt for tunge kjøretøy, eller en shampo som gir deg ekstrem renhet samtidig som den er miljøvennlig, så finner du
den hos Nilfisk. Våre produkter er tilpasset for bruk i bilvask og verksteder og for ulike vaskemetoder.